Satsningar 2015-2016

Hösten 2015

Belysning
Kommunen kommer att ta bort de befintliga belysningspollarna i Järnvägsparken och ny belysning, sk. uplights (markbelysning för träd) kommer att monteras under ett par av de stora ekarna.

Lekplats
Den kommunala lekplatsen (infart från Västra Vägen) kommer att rustas upp under v. 36. En sk. fjäderlek kommer att bytas ut och även en lekställning.

Entréplats Horda
Entréplatsen vid infarten från väg 27 i Horda, kommer att göras i ordning med bättre parkeringsytor och trevligare omgivningar, så att det blir en mer välkomnande och tydlig entré till Horda. Det har i kommunen beslutats att detta kommer att göras under år 2016.

En reaktion på “Satsningar 2015-2016”

1. Bra jobbat Horda Vägförening!
    För det är väl tack vare er som detta nu blir aktuellt.
    Äntligen har de styrande i kommunen förstått att vi i småorterna också finns och betalar skatt.
    Jag har precis lyssnat på ”lunchsamtal” från Värnamodagarna
    på kommunens hemsida, och där pratas det bara om satsningar i staden, Gummifabrik och skatepark…..
    Det finns många orter utanför Värnamo stad som också är med och finansierar detta, vi behöver höja våra röster!
    Tack till Horda Vägförening som jobbar för Horda samhälle!